Balans tussen lichaam en geest bij Massagepraktijk MiDo in Dodewaard

Pure ontspanning bij Massagepraktijk MiDo

Kom langs bij Massagepraktijk MiDo voor een ontspannen massage. In de massagepraktijk in Dodewaard kunt u terecht voor een heerlijke massages van uw rug, nek, schouders, benen en voeten. Bij Massagepraktijk MiDo wordt u op weg geholpen naar ontspanning en balans, in zowel lichaam als geest. Het doel van de massages? Ervoor te zorgen dat u ontspannen, voldaan en vol tevredenheid weer naar huis gaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of meteen een momentje voor uzelf inplannen? Bel dan 06 48 61 59 21 of maak een afspraak via mj.doeleman@kpnmail.nl of vul het contactformulier in.

Kom langs in de praktijk

Uw Masseuse: Miranda Doeleman


‘‘Hoi, ik ben Miranda Doeleman, aangenaam kennis te maken. Ik ben 48 jaar oud en in 2016 ben ik de opleiding voor sportmasseuse gaan volgen. In 2017 heb ik mijn diploma voor sportmasseuse behaald, en met trots kan ik nu zeggen dat ik mijn eigen massage praktijk in Dodewaard heb opgericht.

Ik vind het geweldig om te ervaren hoe massages iemands lichaam en geest weer in balans brengen en dat cliënten zich zo weer beter gaan voelen. Mijn doel is om jou weer ontspannener door het leven te laten gaan. Regelmatig doe ik weer bijscholingen om mijn vaardigheden uit te breiden. Hierdoor heb ik steeds meer mogelijkheden om mijn behandelingen op jou, als individu, aan te passen.

Wil je graag een behandeling ondergaan en zelf ervaren wat een massage voor je lichaam en geest betekend? Neem dan contact met mij op via 06 48 61 59 21 of het contactformulier.’’
Plan een massage in