Kom tot rust met de massages van Massagepraktijk MiDo in Dodewaard

Ontdek de diverse massages

Bij Massagepraktijk MiDo kunt u voor verscheidene massages kiezen. Elke massage maakt gebruik van diverse technieken die een ander doel bereiken. Ontdek wat de diverse massages voor u kunnen betekenen en plan een afspraak in voor uw ultieme relax moment.

Boek nu een ontspannende behandeling

Ontspanningsmassage


De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. 
Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Massages hebben bevorderen uw welzijn. Wie zijn welzijn verbetert, voelt zich gezonder en is uiteindelijk ook gezonder. 


Kosten per massage:
€ 28 - 30 minuten
€ 35 - 45 minuten
€ 42 - 60 minuten

Boek een ontspanningsmassage

Sportmassage


Sportmassage wordt toegepast om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van een lichamelijke inspanning, terug te dringen en om conditie te verbeteren of bestendigen. De afvalstoffen die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed. Hierdoor herstelt men sneller en kan men weer sneller een bepaalde prestatie leveren. Sportmassage wordt ook gebruikt om spieren voor een sportprestatie te activeren, als onderdeel van een warming-up. Sportmassage vervangt de warming-up niet! Een ander effect, bij vrijwel iedere vorm van massage is psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel dat dit geeft zal ook dit effect het lichaam sneller laten herstellen. Sport en verrichtingen in het dagelijks leven hebben vaak dezelfde invloed op ons lichaam, daarom is (sport)massage ook voor niet sporters erg zinvol.Een sportmasseur voert een massage uit op een gezond lichaam. De massage heeft als doel de gezondheid te bevorderen. Er mag geen massage worden uitgevoerd wanneer er afwijkingen of aandoeningen geconstateerd worden. De indicatie om te mogen masseren is afhankelijk van de eventuele aanwezige contra-indicaties. Contra-indicaties wil zeggen: “Er zijn omstandigheden waardoor de massage niet mag plaatsvinden". Soms kan een massage worden aangepast, rekening houdend met de omstandigheden. Aantal voorbeelden waarbij geen massage kan en mag plaatsvinden: Koorts, griep, ontstekingen, algemene infectieziekten, steenpuisten, vaataandoeningen,(trombose, arteriosclerose), extreme vermoeidheid of uitputting.


Kosten per massage:
€ 28 - 30 minuten
€ 35 - 45 minuten
€ 42 - 60 minuten

Boek een sportmassage

Hotstone massage

Hotstone massage is een vorm van Thermotherapie en wordt uitgevoerd met lichte, gladde basaltstenen die de warmte van 45 Celsius goed vasthouden.
Hotstone massage wordt ervaren als een echte ontspannende weldaad voor lichaam en geest. Daarnaast heeft een Hotstone massage nog vele andere effecten: zo wordt onder andere het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd, een verbeterde doorbloeding van de huid gestimuleerd en vindt er vertraging van de hartslag plaats waardoor een ontspannen gevoel ontstaat. 


Kosten per massage:

€ 50 - 45 minuten (alleen rug en achterkant benen)

€ 60 - 75 minuten (geheel lichaam)

Boek een hotstone massage